Receptuur op maat
Hoe we te werk gaan
1. Oriëntatie
Dit is een gesprek tussen ons waarin we bespreken wat u wenst en kunt verwachten.
2. Vast zetten van parameters.
We bepalen welke bierstijl, het smaakprofiel, bitterheid, alcoholpercentage en eventueel andere wensen.
3. Recept en brouwen
Er wordt een recept gemaakt en kleinschalig gebrouwen. Ongeveer 25 liter. Dit bier krijgt u mee naar huis. Hierover wordt door mij accijns betaald.
4. Evaluatie
Wanneer dit bier klaar is wordt dit bier beoordeeld.
Eventuele op en aanmerkingen kunnen worden gemaakt.
5. Recept aanpassen (optioneel)
Het recept wordt aan de hand van de op en aanmerkingen aangepast.
Er wordt een nieuwe batch gebrouwen met het nieuwe recept.
6. Opschalen (optioneel)
Wanneer we een recept hebben ontwikkeld die aan uw wensen voldoet kunnen we dit grootschalig brouwen. Dit kan vanaf 50 liter. Voor meer informatie over opschalen, klik op de knop hieronder.